maanantai 9. toukokuuta 2011

Ostoksia ja saatua

Pitkä aika kulunut taas viime päivityksestä. Valmiita töitä olisi parikin, mutta viimeistelytyöt odottavat vielä! Uusia lankoja on kuitenkin tullut hankittua ja tänään tuli Novitan toiveketjusta jälleen paketti. Ihana piristys rankan työpäivän jälkeen oli odottamassa kotona :).

Tällaisia löytyi prismasta ja olihan se ostettava kun halvalla sai! Eli Nalle Kukkaketoa kaksi kerää.

Vaaleanpunainen ei ole lainkaan oma värini, mutta ei näistä itselle ole onneksi mitään tulossakaan. Erääseen vaihtoon tulee näistä tekele, mutta siitä myöhemmin!

Tässä mahtava päivän piristykseni! Kuusi kappaletta suloisia silmukkamerkkejä, pääsevät varmasti pian käyttöön. Ja korttikin oli ihanan keväinen ja siitä tuli hyvälle mielelle. Kiitoksia paljon Eelin00 Neulomosta!

...Ja vielä loppuun kerrottava, että sanomanne revontulihuivista, että niihin jää koukkuun, oli todellakin totta! Nyt jo toinen puikoilla ja toinen kaavio lähes neulottuna, sekä lisää vironvilloja odottaa vielä pääsyä puikoille :).

3 kommenttia:

 1. Kauniita lankoja:) Ja ihana väri noissa alemmissa langoissa!
  Kivat silmukkamerkit olet saanut:) Niidenkin tekoon voi jäädä koukkuun;)
  Revontuli on sellainen... Tekis mieleni taas vaihteeksi tehdä yksi, mutta kun en tiedä kenelle niin saa vähän aikaa muhia vielä, onhan noita juttuja taas puikoilla, josko niitä yrittäisi saada valmiiksi:)
  Ihanaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Niin siinä käy revontulen kanssa;) Lankaahan ei ole koskaan liikaa, kauniita vaaleanpunaisia lankoja ja silmukkamerkeille on aina käyttöä.

  VastaaPoista