lauantai 9. huhtikuuta 2011

Laiskistunut bloggaaja, mutta reipastunut toisaalla

Käsityöt ovat viime aikoina jääneet hieman toissijaiseen asemaan. Asia tulee kuitenkin korjaantumaan pian, sillä koulun kontaktitunnit ovat tältä keväältä ohi ja enää on jäljellä työssäoppimista. Työssäoppimisessahan ei tule mitään tehtäviä, joten illat ovat aivan vapaata aikaa! Tosin seuraava tulee viemään aikaani jonkin verran...

Reipastuminen toisaalla viittaa aktiivisemman urheilun aloittamiseen. Meidän kylälle tuli uusi todella hyvä kuntosali, jossa aloitin käymään ja teinkin heti puolen vuoden sopimuksen :). Puolen vuoden sopimukseen kuuluu harjoitusohjelman teko ja minulle niitä tehtiinkin ihan kaksin kappalein. Eilen sitten olin ohjaajan kanssa harjoittelemassa ohjelmaani kuuluvien laitteiden käyttöä. Lisäksi sopimuksellani saa osallistua rajattomasti ryhmäliikuntatunneille, joita onkin todella moneen lähtöön. Tunne, jonka urheilu tuottaa on sanoinkuvailemattoman ihana, ja en ymmärrä miksen ole tajunnut sitä aiemmin?! Onneksi nytkään ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa aktiivisempi liikkuminen :).

Ei käsitöiden saralla tekemättömyys ole kuitenkaan aivan ottanut otetta minusta. Tällaisia patalappuja on tullut virkkailtua useampi kappale. On muuten todella mukava ohje ja koukuttaa kovasti! Ohjeena Himppu mummun patalappu, johon olikin todella hyvät ja selkeät ohjeet. Hyvä ohje jämien tuhoamiseen!


Novita 7 veljestä
Virkkuukoukku 3
Novita Isoveli
Virkkuukoukku 4

Tänään innostuin leipomaan myös pitkästä aikaa. Tällä kertaa valmistui mokkapaloja pellillinen ja hyviä tuli! Tässä hieman kuvamaistiaisia.

1 kommentti:

  1. Kivoja patalappuja ja ihani kuvia:) Kiitos tuosta ohjelinkistä myös, jos vaikka saisi jämiä tuhottua noihin lappuihin;)

    VastaaPoista