maanantai 9. toukokuuta 2011

Ostoksia ja saatua

Pitkä aika kulunut taas viime päivityksestä. Valmiita töitä olisi parikin, mutta viimeistelytyöt odottavat vielä! Uusia lankoja on kuitenkin tullut hankittua ja tänään tuli Novitan toiveketjusta jälleen paketti. Ihana piristys rankan työpäivän jälkeen oli odottamassa kotona :).

Tällaisia löytyi prismasta ja olihan se ostettava kun halvalla sai! Eli Nalle Kukkaketoa kaksi kerää.

Vaaleanpunainen ei ole lainkaan oma värini, mutta ei näistä itselle ole onneksi mitään tulossakaan. Erääseen vaihtoon tulee näistä tekele, mutta siitä myöhemmin!

Tässä mahtava päivän piristykseni! Kuusi kappaletta suloisia silmukkamerkkejä, pääsevät varmasti pian käyttöön. Ja korttikin oli ihanan keväinen ja siitä tuli hyvälle mielelle. Kiitoksia paljon Eelin00 Neulomosta!

...Ja vielä loppuun kerrottava, että sanomanne revontulihuivista, että niihin jää koukkuun, oli todellakin totta! Nyt jo toinen puikoilla ja toinen kaavio lähes neulottuna, sekä lisää vironvilloja odottaa vielä pääsyä puikoille :).

4 kommenttia:

 1. Kauniita lankoja:) Ja ihana väri noissa alemmissa langoissa!
  Kivat silmukkamerkit olet saanut:) Niidenkin tekoon voi jäädä koukkuun;)
  Revontuli on sellainen... Tekis mieleni taas vaihteeksi tehdä yksi, mutta kun en tiedä kenelle niin saa vähän aikaa muhia vielä, onhan noita juttuja taas puikoilla, josko niitä yrittäisi saada valmiiksi:)
  Ihanaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Niin siinä käy revontulen kanssa;) Lankaahan ei ole koskaan liikaa, kauniita vaaleanpunaisia lankoja ja silmukkamerkeille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Did you realize there is a 12 word sentence you can communicate to your partner... that will induce deep feelings of love and impulsive appeal for you deep within his chest?

  That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, cherish and guard you with his entire heart...

  12 Words That Fuel A Man's Desire Response

  This instinct is so hardwired into a man's brain that it will drive him to try better than ever before to to be the best lover he can be.

  As a matter of fact, fueling this powerful instinct is so important to having the best ever relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You will instantly find him expose his mind and soul to you in a way he haven't expressed before and he will identify you as the only woman in the universe who has ever truly appealed to him.

  VastaaPoista