tiistai 12. heinäkuuta 2011

Haastavampi pitsihuivivaihto

Osallistuin jälleen erääseen Novitan Neulomossa järjestettyyn vaihtoon ja se oli tällä kertaa haastavampi pitsihuivivaihto :) Kuten jo aikaisemmin on varmaan selvinnyt, pidän pitsihuivien neulomisesta ja onhan se itsekin aina mukavaa saada jotain ylläreitä!

Itse tein vaihtoon Ullan Jääkukka-huivin. Oli mukava malli, joka ei käynyt kuitenkaan liian yksitoikkoiseksi. Puikoilla ollessaan näytti, että tulee todella pienikokoinen, mutta pingottaessa siitä tulikin suuren suuri - kuten kuvasta näkyy.

Novita Wool
Puikot 4,5
Menekki 150 g

Tässä vielä lähikuvaa toistuvasta kuviosta.


Itse puolestaan sain JohannaJ:ltä aivan toiveideni mukaisen Harunin (näkyy vain Ravelryyn rekisteröityneille). Itse en kyseistä huivia vielä osaa neuloa, mutta toivottavasti vielä jonakin päivänä sekin onnistuu!


Ja tässä vielä kuvaa lähempää kuviosta.


Hienoja huiveja olivat kaikki tehneet ja ei tässä voi muutakuin ihailla käsillä tekemisen taidon määrää! Käykää ihmeessä katsomassa Neulomosta vaihdon kuvaketju, mikäli neulomolaisia olette :)

7 kommenttia:

 1. Kauniit huivit:)
  Minäkin sain Harunin:) Itse tein Zetorin-
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienot huivit, nyt harmittaa etten osallistunut vaihtoon. :/ Vitsi mikä lukihärö mulla on, luen tuon blogiotsikkosi aina: kookos kiukuttelee?? :D :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne :) Oli tosiaan mukava vaihto ja toivotaan että tulee vielä samantyyppinen joskus uudelleen! Drucilla: Heh, kuvittele sitten kiukuttelublogiksi ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita huiveja molemmat. Nuo vaihdot ovat aina kivoja.

  VastaaPoista
 5. Ompas kauniia huiveja, tuo haruni pitää joskus tehdä.

  ps. sait minusta lukijan ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania huiveja. Ja upeat väritkin :)
  Täytyisi itsekin opetella väsäämään moisia.

  PS. Löydät tunnustuksen blogistani http://neulomisasioita.blogspot.com/2012/04/kiitokset-hansulle-ihanasta-ja-mun.html

  VastaaPoista